Articole
Articole:   Toate  |  Parteneri / Tuca, Zbarcea&Asociatii

Tuca Zbarcea & Asociatii se alatura Start&Grow 2014

Tuca Zbarcea & Asociatii sprijina mediul antreprenorial din Romania si se alatura programului Start&Grow 2014. Societatea de avocatura ofera servicii de asistenta juridica pentru realizarea tranzactiilor prin care start-up-urile finaliste primesc finantarea din partea investitorilor.
Tuca Zbarcea & Asociatii se alatura Start&Grow 2014
Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, ajutandu-i pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori si sa obtina pana la 500.000 de euro pentru a-si duce afacerea la urmatorul nivel.

"Pe langa finantare si experienta de business a antreprenorilor, aspectele juridice au un rol cheie in dezvoltarea oricarei companii. Iar cand se obtin finantari din partea investitorilor sau fondurilor de investitii cu capital de risc sau cand se pun bazele unor parteneriate de business, expertiza celor mai buni avocati este extrem de importanta. inca de la prima editie, scopul Start&Grow a fost sa aratam ca antreprenorii de succes, manageri ai unor companii lider in domeniile lor de activitate, sunt dispusi sa ii ajute pe cei aflati la inceput de drum in afaceri. Alaturarea unui partener de calibrul Tuca Zbarcea & Asociatii este un pas natural in dezvoltarea coerenta a programului", spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro si Start&Grow.

In urma unui riguros proces de analiza si selectie, din cele aproape 400 de inscrieri in Start&Grow 2014 au fost stabilite companiile ai caror fondatori au intrat in negocieri directe cu investitorii pentru obtinerea finantarii. Dupa agrearea cadrului general al parteneriatului, antreprenorii si investitorii sunt asistati de avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii, pentru definitivarea cu succes a tranzactiilor.

Suntem onorati ca fondatorii Start&Grow s-au gandit la noi pentru a duce mai departe acest proiect ?i ca au avut incredere in competen?ele noastre, atat ca antreprenori, cat ?i ca avoca?i. Activitatea noastra fiind orientata mult inspre mediul de afaceri privat, intelegem perfect dilemele celor aflati la inceput de drum si ii putem ajuta sa construiasca afaceri de succes, in conformitate cu prevederile legale. Am invatat, din proprie experienta, ca un sfat bun, indiferent ca este de natura juridica, ori financiar-fiscala sau in planul resurselor umane conteaza enorm in dezvoltarea ulterioara a unui start-up ?i il poate propulsa pe o traiectorie ascendenta”, declara Oana Mina (foto), avocat senior al Tuca Zbarcea & Asociatii si team leader-ul echipei de avocati implicata in proiectul Start&Grow.

In perioada urmatoare, pe masura ce se concretizeaza parteneriatele dintre antreprenorii inscrisi in Start&Grow 2014 si investitori, vor fi anuntate start-up-urile care au primit finantare. Alaturi de consultanti, antreprenorii si investitorii vor impartasi apoi din experienta lor in legatura cu finantarea unei afaceri prin investitii tip business angel.

Start&Grow 2014 este un proiect startups.ro realizat cu sprijinul Hotel Intercontinental Bucuresti, TreeWorks, Elevate si Finantare.ro.

startups.ro este un proiect lansat la inceputul anului 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor sa inceapa sau sa isi dezvolte propria afacere, atat prin publicarea unor materiale pe teme de business, cat si prin organizarea de evenimente si proiecte speciale dedicate antreprenorilor.

Tuca Zbarcea & Asociatii este o firma de avocatura tip ”full service”, oferind asistenta juridica in toate domeniile dreptului, precum si servicii de consultanta fiscala si insolventa. Cu o echipa formata din 105 avocati dintre care 24 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, firma de avocatura este recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii, telecomunicatii, dreptul concurentei etc. De asemenea, detine numeroase premii si recunoasteri interne si internationale din partea unor publicatii precum Financial Times, The Lawyer, Chambers Europe, IFLR, Global Arbitration Review etc.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.